Fòrum Bellaterra celebra el seu 7è aniversari

by | set. 8, 2022 | Festa Major

Va començar la Festa Major de Bellaterra i la tertúlia inaugural del Fòrum Bellaterra no va fallar. Aquest any l’entitat va celebrar el seu setè aniversari envoltada dels molts fidels amics dels quals disposa i que es van apropar als jardins i la sala del Centre Cívic de Bellaterra per sentir la nova tertúlia de Festa Major.


Des de la Junta Directiva, Chus Cornellana i Miquel Àngel Ramos, van fer un passeig per les més de cinquanta-cinc tertúlies organitzades amb gairebé seixanta ponents bellaterrencs, a més d’altres personatges de fora de Bellaterra com és el cas de Santiago Dexeus o Xavier Trias, entre altres. De manera especial van fer un recorregut pel que han estat les tertúlies de Festa Major, sempre amb la participació d’algun grup musical bellaterrenc. L’escenari el van decorar amb un cartell dissenyat específicament per l’ocasió, obra de Miquel Àngel Ramos.


Després del repàs d’aquests 7 anys de tertúlies culturals mensuals, en aquesta Festa Major els convidats van ser Ignasi i Àlvar Roda, membres del Tricicle, grup del moviment de la Nova Cançó Catalana. Els cantautors bellaterrencs van interpretar cançons musicades per ells mateixos en molts casos, de poemes de Segarra, Salvat-Papasseit, Folch i Martí Pol, mentre Chus Cornellana recordava la fundació del Fòrum Bellaterra l’any 2015 fins a l’actualitat tot acompanyat d’imatges on els assistents n’eren els protagonistes.


La Cançó Lirona” amb la seva protagonista Laieta, va embadalir als assistents, una versió que cantaren els germans Roda amb les seves excepcionals veus acompanyats de les guitarres.
Fòrum Bellaterra ha complert els seus objectius fixats, fer cultura i fer poble. Més de cinquanta-cinc tertúlies en aquests set anys. Felicitats Fòrum Bellaterra, i bona Festa Major.

FOTOS I VÍDEOS: Cedits

Vols llegir més…?

Recupera el pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022

Recupera el pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022

El pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022 va anar a càrrec dels membres de la recent creada associació “Bellaterra Solidària”. Una entitat que va néixer arrel de l’atac rus contra Ucraïna i que va fer que els veïns es mobilitzessin per tal d’acollir a totes les persones que fugien de la guerra proporcionant-los un sostre, llit, materials i escalf.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: