L’escola bressol la Llar d’en Pitus canvia de mans

by | set. 8, 2022 | Societat, Terra Educativa

Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus“, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

Martín explica que ha pres la difícil decisió “per poder-me cuidar jo ara també una miqueta” i fa èmfasi en com de durs han estat especialment els anys de pandèmia en aquest projecte “tan personal”. Una cessió difícil emocionalment, però de la qual Martín n’està segura perquè: “als fills se’ls ha de deixar volar, o això diuen”.

En una carta de comiat i agraïment, la ja exdirectora ha volgut remarcar com aquest projecte no seria possible sense les famílies i ha agraït especialment a les primeres 40 “que a principis de l’any 2006 van apostar pel projecte”.

La nova direcció acumula més de 30 anys d’experiència al capdavant de l’escola bressol santcugatenca i, ara, gairebé assolida la majoria d’edat del Pitus, l’aventura continuarà en noves mans, on mestres, infants i famílies continuaran gaudint “d’aquesta etapa tan màgica i bonica de la vida“.

Podeu llegir la carta de comiat íntegrament a continuacióFOTO PORTADA: La imatge de dos infants a l’escola bressol | Cedida

Vols llegir més…?

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

Plàcid Garcia-Planas: “El que em fa seguir com a reporter és el repte narratiu”

En Plàcid Garcia-Planas, sabadellenc amb família bellaterrenca, és el cap de la secció internacional de La Vanguardia. Treballa com a reporter, i ha cobert diversos conflictes bèl·lics des de l’any 1988. Ha estat present a la guerra dels Balcans, la guerra del Golf, ha informat des de l’Afganistan i, recentment, des d’Ucraïna.

Un estudi de la UAB conclou que  “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Un estudi de la UAB conclou que “l’expansió del capitalisme va provocar un deteriorament del benestar humà”

Lluny de reduir la pobresa extrema, l’expansió del capitalisme a partir del segle XVI va estar associada a una dramàtica de deteriorament del benestar humà, segons un estudi científic realitzat per l’Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals de la Universitat Autònoma de Barcelona (ICTA-UAB) en col·laboració amb la Universitat Macquarie (Austràlia), que demostra que aquest nou sistema econòmic es va traduir en un descens dels salaris fins a situar-los per sota del nivell de subsistència, una reducció de l’alçada humana i un marcat repunt de la mortalitat prematura.

21 associacions del Vallès uneixen forces per dinamitzar el comerç

21 associacions del Vallès uneixen forces per dinamitzar el comerç

El Consell Comarcal del Vallès Occidental ha impulsat un projecte de suport a les associacions comercials i de restauració i als mercats municipals de la comarca. Dimecres 21 de setembre es va celebrar la primera trobada entre representants d’associacions d’alguns municipis inscrits, entre ells Cerdanyola del Vallès. Fins al moment s’hi han inscrit 21 organitzacions de les 33 registrades en actiu, lligades a 14 municipis de la comarca.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: