Després de 17 anys al capdavant de l’escola bressol bellaterrenca “La Llar d’en Pitus“, la seva directora, Queralt Martín, ha decidit posar punt i seguit al projecte. Punt i seguit, perquè a partir d’aquest curs ha canviat la propietat de l’escola quedant a mans de la Marta Castelló i l’Antònia Latorre, professionals de l’escola bressol “La Mainada” de Sant Cugat.

Martín explica que ha pres la difícil decisió “per poder-me cuidar jo ara també una miqueta” i fa èmfasi en com de durs han estat especialment els anys de pandèmia en aquest projecte “tan personal”. Una cessió difícil emocionalment, però de la qual Martín n’està segura perquè: “als fills se’ls ha de deixar volar, o això diuen”.

En una carta de comiat i agraïment, la ja exdirectora ha volgut remarcar com aquest projecte no seria possible sense les famílies i ha agraït especialment a les primeres 40 “que a principis de l’any 2006 van apostar pel projecte”.

La nova direcció acumula més de 30 anys d’experiència al capdavant de l’escola bressol santcugatenca i, ara, gairebé assolida la majoria d’edat del Pitus, l’aventura continuarà en noves mans, on mestres, infants i famílies continuaran gaudint “d’aquesta etapa tan màgica i bonica de la vida“.

Podeu llegir la carta de comiat íntegrament a continuacióFOTO PORTADA: La imatge de dos infants a l’escola bressol | Cedida