Recupera el pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022

by | set. 8, 2022 | Festa Major

El pregó de la Festa Major de Bellaterra 2022 va anar a càrrec dels membres de la recent creada associació “Bellaterra Solidària“. Una entitat que va néixer arrel de l’atac rus contra Ucraïna i que va fer que els veïns es mobilitzessin per tal d’acollir a totes les persones que fugien de la guerra proporcionant-los un sostre, llit, materials i escalf.

Uns veïns que s’han preocupat no només per garantir-los les seves necessitats més bàsiques, sinó que han unit esforços per calmar el cop psicològic que han patit, per cuidar dels més petits, perquè puguin aprendre la nostra llengua i puguin fer activitats per socialitzar, aprendre i treballar. Podeu veure totes les activitats que fan i han fet a la seva web.

Els encarregats de pronunciar el pregó van ser Elisenda Clascà i Roger Pallàs i el podeu recuperar a continuació, després dels parlaments polítics, a partir del minut 5.


Vídeo resum de BellaterraSolidària:

FOTOS: Pregó de la Festa Major de Bellaterra | Núria Puentes (Ajuntament de Cerdanyola)

Vols llegir més…?

Fòrum Bellaterra celebra el seu 7è aniversari

Fòrum Bellaterra celebra el seu 7è aniversari

Va començar la Festa Major de Bellaterra i la tertúlia inaugural del Fòrum Bellaterra no va fallar. Aquest any l’entitat va celebrar el seu setè aniversari envoltada dels molts fidels amics els quals es van apropar als jardins i la sala del Centre Cívic de Bellaterra per congratular-se.

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

La Festa Major de Bellaterra 2022 en imatges

Bellaterra ha celebrat de nou la seva Festa Major, que comença de la mà de l’inici del mes de setembre. Com és habitual, ha acollit diverses activitats, com ara concerts, tertúlies, torneigs esportius, la tradicional baixada de carros i patinets. En fem un recull d’imatges d’algunes de les activitats que han donat vida a la Festa Major

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: