S’incorpora una nova regidora al ple de Cerdanyola en substitució de la bellaterrenca Laura Benseny

by | set. 8, 2022 | Política

Anna Montfort substituirà a l’exregidora bellaterrenca Laura Benseny. Així ho ha anunciat el seu partit, Guanyem Cerdanyola, després que la bellaterrenca renunciés a l’acta de regidora el passat mes de juliol.

La nova regidora prendrà possessió de l’acta al ple ordinari del proper 29 de setembre. Montfort, veïna de Montflorit nascuda l’any 1996, va estudiar a l’escola bellaterrenca Ramon Fuster i és graduada en geografia i té un màster en estudis territorials i de la població. Fa anys que participa en diferents col·lectius de la ciutat, sobretot en el moviment juvenil i estudiantil.

Amb la incorporació de Montfort, el grup municipal de Guanyem Cerdanyola quedarà conformat per Ivan González, portaveu i que ja va ser anunciat com a candidat a l’alcaldia per a les properes eleccions municipals de 2023,  i Adrià Guimerà, que al juny prenia el relleu de Vera Sánchez, que va presentar la renúncia per raons personals. 

Des de Guanyem apunten que, d’aquesta manera, “l’organització que aglutina diferents sensibilitats de l’esquerra alternativa de Cerdanyola, demostra el seu compromís amb la renovació de càrrecs i la no professionalització de la política”.

Montfort no és la següent persona de la llista electoral de Guanyem, ja que abans d’ella ocupen un lloc a la candidatura Xavier Nieto, Sílvia Nofre i Bernat Gaston, però des de la formació indiquen que “l’organització ha considerat que la seva inclusió a l’actual grup municipal és una aposta estratègica que posa en valor tot el que l’Anna Monfort pot aportar a la institució i a la ciutat”.

FOTO: Anna Montfort, Ivan González i Adrià Guimerà, d’esquerra a dreta | Guanyem

Vols llegir més…?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Quina és la situació de l’EMD de Valldoreix en comparació amb Bellaterra?

Aquesta darrera setmana l’Entitat Municipal Descentralitzada més propera a Bellaterra, l’EMD de Valldoreix va viure un episodi de dures contra l’oposició valldoreixenca, integrada pel PSC, ERC i la CUP. El president de l’administració de Junts per Valldoreix, Josep Puig, denunciava que el govern de l’administració se sentia “maltractat” per les “contínues queixes i acusacions” dels tres partits contra el govern.

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: