“I tu, què en penses de la Festa Major?” El primer BellaterraDiari en paper del curs

by | set. 14, 2022 | BellaterraDiari en Paper

El mes de setembre arriba amb força a Bellaterra: la Festa Major, l’ofrena floral per la Diada i la Cursa Sant Silvestre, a més de l‘edició en paper del BellaterraDiari que, en aquest inici de curs, dediquem a l’opinió i valoració sobre què us va semblar la passada Festa Major 2022.

I és que hi ha opinions de tot tipus. Felicitacions, propostes de millora, afirmacions que el model actual no és l’adequat o fins i tot crítiques per la gran despesa que suposa davant la poca assistència de veïns. I és que la desafecció que sent gran part del poble de Bellaterra és notòria.

Tot i així, no hi ha una opció bona o dolenta, i molts veïns han sortit de casa per gaudir d’actes concrets. Pel que fa a nosaltres hem intentat recollir la pluralitat de visions sense menysprear-ne cap. Un subtext que veníem notant des d’anys enrere, però al qual no havíem donat pes ja que havíem prioritzat les imatges, els vídeos, la difusió del programa o la informació d’última hora, canvis en les activitats, etc.

Per enviar-nos més opinions, podeu fer-ho aquí.

Podeu llegir el BellaterraDiari en paper amb totes les opinions, les fotografies i els temes més destacats de l’agost, a més de l’espai de la Unió de Veïns, a continuació:

Vols llegir més…?

0 Comentaris

0 Comments

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Rep les notícies de BellaterraDiari al teu correu

Gràcies per subscriure't al butlletí de BellaterraDiari!

%d bloggers like this: