El mes de setembre arriba amb força a Bellaterra: la Festa Major, l’ofrena floral per la Diada i la Cursa Sant Silvestre, a més de l‘edició en paper del BellaterraDiari que, en aquest inici de curs, dediquem a l’opinió i valoració sobre què us va semblar la passada Festa Major 2022.

I és que hi ha opinions de tot tipus. Felicitacions, propostes de millora, afirmacions que el model actual no és l’adequat o fins i tot crítiques per la gran despesa que suposa davant la poca assistència de veïns. I és que la desafecció que sent gran part del poble de Bellaterra és notòria.

Tot i així, no hi ha una opció bona o dolenta, i molts veïns han sortit de casa per gaudir d’actes concrets. Pel que fa a nosaltres hem intentat recollir la pluralitat de visions sense menysprear-ne cap. Un subtext que veníem notant des d’anys enrere, però al qual no havíem donat pes ja que havíem prioritzat les imatges, els vídeos, la difusió del programa o la informació d’última hora, canvis en les activitats, etc.

Per enviar-nos més opinions, podeu fer-ho aquí.

Podeu llegir el BellaterraDiari en paper amb totes les opinions, les fotografies i els temes més destacats de l’agost, a més de l’espai de la Unió de Veïns, a continuació: