Aquest any i després d’haver cobert la Festa Major de forma molt exhaustiva – gràfica i informativament – durant els darrers 7 anys, hem volgut parar. Parar i reflexionar. I per aquest motiu us hem convidat a enviar-nos les vostres opinions, sensacions i reflexions a mesura que s’apropava la festa, se succeia o ja havia passat. Aquest any hem volgut donar més pes a l’opinió, que no pas als vídeos, a les imatges o a la informació.

L’objectiu que perseguíem era deixar plasmades el màxim d’opinions possibles davant del que hauria de ser l’esdeveniment social i cultural més important de casa nostra: La Festa Major. I és que notem com per a molts aquesta festa “ja no és el que era”, no se la senten seva o fins i tot marxen de Bellaterra en senyal de desacord. Des de la presidència de l’EMD no sembla que es vulgui posar remei a aquesta situació i això ens produeix tristesa. Perquè fer gestos de col·laboració, arribar a consensos i aplanar el camí seria el més encertat. Si ens voleu fer arribar la vostra opinió ho podeu fer a info@bellaterradiari.cat. Fins aviat!