El president de l’EMD de Bellaterra, Ramon Andreu Atik, ha convocat per aquest dilluns 3 d’octubre a les 20 hores, un ple extraordinari de l’entitat bellaterrenca. Els objectius, aprovar els comptes de l’any 2021, renovar la línia de crèdit fins el 2023 i aprovar el pressupost de l’EMD de Bellaterra per aquest 2022 que estem a punt d’acabar.

Es tracta del segon ple extraordinari de l’any – després del de març – i d’ordinaris l’entitat n’acumularia 3. Per tant, aquesta serà la cinquena reunió oficial dels representants polítics en el que va d’any. I el fet és que es tornarà a fer de forma presencial després de gairebé 2 anys i mig de format virtual, a causa de la situació sanitària provocada pel virus de la Covid-19.

En el ple aprovaran el Compte General de l’EMD amb les despeses i ingressos del 2021, entre altres, i també la renovació d’una línia de crèdit de 85.000 € amb el Banc Sabadell que l’entitat municipal argumenta per la “falta de liquiditat ocasionada pel decalatge temporal entre la realització dels pagaments i els ingressos pendents de cobrament”.

Finalment, el govern de Bellaterra presentarà el pressupost pel 2022 amb uns ingressos al voltant de 875.000 euros i unes despeses del mateix import.

En tot cas, quan el document s’aprovi, s’exposarà durant 15 dies a efecte d’examen i reclamacions mitjançant el Butlletí Oficial de la Província i tauler d’anuncis de l’EMD. Si durant 15 dies no hi ha reclamacions es considerà aprovat de forma definitiva. Finalment també s’aprovarà la compatibilitat laboral d’una tècnica de l’EMD de Bellaterra per poder desenvolupar una altra feina en el sector privat i de forma coordinada per les tardes.

Més informació a bellaterradiari.cat pròximament. Podeu llegir l’ordre del dia a continuació: