Ep bellaterrencs i bellaterrenques! No perdeu l’oportunitat de provar dues pizzes ecològiques de la mà d’Ecopizza de Cerdanyola del Vallès. L’establiment ha començat un sorteig per a que pogueu provar dues pizzes ecològiques, dues begudes i dos postres també ecològics que us portaran a casa!

Són pizzes fetes al forn de llenya i amb obrador artesanal. Una manera saludable de menjar pizza! Amb productes de proximitat, sense elaborats ni processats, des de l’hort i cap a la boca: pizzes vegetarianes (de l’hort, cabramel, 4 formatges…), veganes (veggie amb seitán, frankfurt tofu…) o si ho preferiu també en trobareu amb carn ecològica. Si encara vols saber més de tots els seus productes fes clic aquí.

Participa al sorteig i guanya’n dues gratis! Recent fetes o envasades al buit per consumir quan i on es vulgui!

Passos a seguir:

  1. Etiqueta a 5 persones a la publicació d’Instagram
  2. Segueix el compte @ecopizza.cerdanyola
  3. Inscriu-te al formulari del sorteig que veuràs a continuació (cal clicar sobre el formulari per accedir-hi)
  4. Ja està! Et contactarem per fer-te saber els resultats! 😉

FORMULARI DEL SORTEIG:

Consulta aquí tota la seva carta o fes directament una comanda a través de la seva web. La rebràs a casa teva calenta i en pocs minuts. Ah, i si ets dels que prefereixes passar-les a buscar, trobaràs la seva botiga a carrer Escoles, 8 (Cerdanyola del Vallès). Per recollir o a domicili! Encarrega-les i no te’n penediràs (93 250 36 40).