Ple ordinari per donar compte de la gestió econòmica que ha fet, durant el tercer trimestre de l’any, el govern de l’EMD. Aquest dilluns 17 d’octubre, la Sala Gran del Centre Cívic acollirà a les 20 hores el quart ple ordinari de l’any – després dels de gener, abril i juliol del 2022.

Els líders polítics es tornaran a veure després de l’última sessió que va ser en format extraordinari el 3 d’octubre de 2022, just a principis d’aquest mateix mes.

I és que aquesta vegada tractaran l’execució pressupostària del tercer trimestre del 2022, a més d’una modificació sobre les Ordenances Fiscals per l’any 2023.

A més, s’informarà al ple del pas de Jordi Macarulla a ser vocal no adscrit, enlloc de pertanyent al grup polític de Convergents. Macarulla donarà les explicacions pertinents i deixarà de ser vocal d’aquesta formació en concret.

Finalment l’oposició portarà a debat 3 propostes. La primera, referida a arranjar la riera que connecta el passatge de la Creu amb la carretera BV-1414. La segona, per l’activació de l’acord que es va prendre en un passat ple referent a l’emergència climàtica i, per acabar, una proposta també de l’oposició sobre la possibilitat d’instal·lar plaques fotovoltaiques a la mateixa EMD.

Podeu seguir el ple en directe a través del nostre canal d‘Instagram Live.

L’ordre del dia per a la sessió d’avui serà aquest: