Robatori amb violència el que va ocórrer al carrer Apel·les Mestres de Bellaterra a les 4 hores de la matinada durant la nit del 17 al 18 d’octubre. I és que, segons el cos de Mossos d’Esquadra, quatre homes van aparèixer en taxi provinents de Barcelona i tres dels seus ocupants van agredir al quart, provocant-li un trau al cap i sostraient-li el mòbil i objectes personals que portava a sobre.

Després de l’agressió, els presumptes agressors van abandonar l’afectat a la plaça Mare de Déu de Montserrat i aquest va demanar ajuda als veïns picant a un dels intèrfons d’una casa. Fins al lloc dels fets s’hi va desplaçar una dotació dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM) que va atendre al ferit.

A hores d’ara la víctima ja ha presentat denúncia al cos de Mossos d’Esquadra de Sabadell i els fets han passat a investigació policial.

El carrer d’Apel·les Mestres amb la rotonda de la plaça de la Verge de Montserrat al fons | G. MapsFOTOS PORTADA: Imatges de les restes de sang deixades a una farola i a l’intèrfon on va trucar | Cedides