Ara sí! Ja tenim guanyador/a del concurs que va endegar Ecopizza Cerdanyola a principis d’aquest mes d’octubre. I l’afortunat/da que s’endurà 2 menús Ecopizza, amb dues pizzes ecològiques, dos begudes i dos postres serà Ingrid Botia!

Enhorabona perquè són pizzes fetes al forn de llenya i amb obrador artesanal. Amb productes de proximitat, sense elaborats ni processats, des de l’hort i cap a la boca: pizzes vegetarianes (de l’hort, cabramel, 4 formatges…), veganes (veggie amb seitán, frankfurt tofu…) o si ho preferiu també en trobareu amb carn ecològica. Si encara vols saber més de tots els seus productes fes clic aquí.

Si aquest cop no has tingut sort i no t’han tocat les pizzes gratuïtes, també pots optar per fer-los una comanda trucant al 93 250 36 40 o a través de la comanda on-line

Gràcies a tots per participar-hi i seguim donant suport al comerç local!