El jardins de la Masia de Cordelles de Cerdanyola van acollir el passat 11 d’octubre la Copa Solidària del Rotary Club Cerdanyola. Els fons totals recaptats van ser de més de 4.000 euros, fet que es va valorar molt positivament des de l’entitat. Alhora, el president del Rotary, Joaquin Gairín, va apuntar a CerdanyolaalDia la “calidesa de la trobada i la implicació de la gent” i va agrair la col·laboració de les empreses participants i de la propietat de la Masia, així com els grups musicals que hi van actuar.

Bellaterra Solidària també va ser-hi present i un total de 200 persones van respondre a la crida, que tenia com a objectiu recaptar recursos per adquirir material escolar i calçat per als infants ucraïnesos refugiats a la nostra ciutat. Amb l’entrada, anava inclosa una beguda i una tapa i, al llarg de la nit, se’n podien adquirir més, cedides pels restaurants col·laboradors.