Dissabte 29 d’octubre, de 10 a 19.30 hores, el Grup Escolta Bellaterra s’instal·larà a la plaça del Pi per fer la seva habitual venta de castanyes, però aquest any no ho farà sol. I és que enguany també hi serà la nova associació formada a Bellaterra, Bellaterra Solidària, qui ha programat una Recollida de Material Solidari (mantes, bolquers i medicaments) pel mateix dia al matí i la tarda de dilluns 31 d’octubre al Centre Cívic.

I és que demanen que tots els bellaterrencs que puguin col·laborar, ho facin, i aportin mantes netes i bolquers i medicaments en bon estat. L’objectiu, enviar-los a Ucraïna ara que ens trobem a les portes de l’hivern. La donació de medicaments es podrà fer també a través de la Farmàcia de Bellaterra o mitjançant una compra solidària. Tot el material recollit s’enviarà via tràiler, directament a Ucraïna, el pròxim 12 de novembre des de Sabadell.

A més, durant la tarda de dilluns també hi haurà l’actuació en directe del cantautor bellaterrenc Ignasi Roda i un taller de manualitats i berenar gentilesa de la Unió de Veïns. Una tarda solidària que quedarà amenitzada pel taller, berenar i les cançons de Roda interpretant música en directe i contes infantils.

Després d’aquestes activitats i a partir de les 19.30 hores, els esperits envairan Bellaterra i els infants i les seves famílies començaran una ruta terrorífica per celebrar la tradició de Halloween tot practicant l’americà “Trick or Treat”.

Per a més informació podeu consultar la web de Bellaterra Solidària o bé escriure a bellaterrasolidaria@gmail.com.

FOTOS: Castanyes, llaminadures i mantes / Pexels