Bellaterra va gaudir aquest any d’un nova castanyada. A l’habitual venta de castanyes del Grup Escolta Bellaterra es va sumar una Recollida de Material Solidari organitzat per l’associació Bellaterra Solidària que es va fer durant el matí de dissabte i la tarda de dilluns. I és que la resposta dels bellaterrencs va ser molt bona. En total es varen recollir gairebé 10 caixes plenes de bolquers, mantes i medicaments que arribaran a mitjans de novembre a Ucraïna.

Dissabte es van poder comprar moniatos i castanyes a la plaça del Pi i, dilluns, la celebració va continuar amb un berenar, animació i música al centre cívic. Els col·laboradors van ser el cantautor Ignasi Roda i també la Unió de Veïns.

Des d’allà i després de la festa, va sortir una rua de nens i nenes guarnits amb terrorífiques disfresses que van visitar diferents cases de Bellaterra seguint la tradició del Halloween.

Pel que fa a Bellaterra Solidària, han volgut agraïr la participació de tots els veïns i veïnes “en aquesta castanyada tan especial”. També subratllar que era el primer any “d’aquesta petita festa celebrada al Centre Cívic”, però sobretot agraïr “el bon record” que en va quedar de tot plegat.

A continuació podeu veure les imatges de la jornada:

FOTOS: Bellaterra Solidària i Grup Escolta Bellaterra