Aquest mes de novembre la tertúlia de Fòrum Bellaterra serà dedicada al Recinte Modernista de Sant Pau i la seva anterior història com Hospital de Sant Pau que era. Un tema interessant, i més tenint en compte que el Ponent és un gran coneixedor del Recinte i del mateix hospital. El doctor Josep Maria Sánchez Segura ha desenvolupat la seva vida professional en aquest centre hospitalari com a metge del Servei de Cures Intensives.

L’endemà de la tertúlia, el divendres 18 l’associació farà una visita guiada al Recinte Modernista i dinaran en un restaurant de la zona. La cita de divendres, és a les 12 hores a l’entrada del Recinte pel carrer Sant Antoni Maria Claret 167.

El preu de la visita guiada i posterior dinar serà de 30 euros per persona, que es podran abonar allà mateix. Això si, Fòrum Bellaterra necessita que feu la reserva tan aviat com pugueu. El telèfon és el 619703913

El sopar del dijous, dia de la tertúlia, com sempre cal que cadascú reservi directament a UMAMI.