El moviment popular “Debat Constituent” projectarà la pel·lícula “Llach, l’últim gran concert” a l’Ateneu de Cerdanyola el pròxim dissabte 3 de desembre a les 19 hores. Es tracta del primer concert de Llach enregistrat amb imatge 4k HDR i so immersiu Dolby Atmos, que va fer el 18 de desembre de 2021 al Palau Sant Jordi, amb l’objectiu de presentar i donar impuls a aquest moviment ciutadà.

D’aquesta manera, el cantautor català va tornar als escenaris després de 15 anys per donar una empenta a aquest moviment de voluntaris que vol “assentar els pilars constitucionals de la Catalunya del futur” i on també es presentarà la iniciativa d’un” Debat Constituent“, una proposta de participació ciutadana en forma d’enquesta “per definir conjuntament els grans temes de futur que haurà de recollir la Constitució per a una futura República Catalana“.

El concert es va fer amb la participació d’Els Catarres, Joan Dausà, Gemma Humet, Suu, Natxo Tarrés, Joan Reiu, Ju, Montse Castellà, el Mag Lari i Marta Carrasco. L’acte tindrà una entrada gratuïta i hi haurà taquilla inversa a l’acabar. Finalment serà un acte organitzat per l’ANC, el Consell Local de Cerdanyola-Bellaterra del Consell de la República, l’Entesa de Cerdanyola, ERC Cerdanyola, Guanyem Cerdanyola i Junts per Cerdanyola.