Bellaterra serà avui un punt de vacunació puntual per la grip i la dosi de reforç de la Covid-19. Ho serà aquest dimarts 22 de novembre de 14.30 a 19.30 hores. Així, tots els bellaterrencs en edat de vacunar-se de la grip poden trucar a l’EMD de Bellaterra al telèfon 93 518 18 30 i es podran vacunar al Centre Cívic demanant cita prèvia per telèfon o bé per Whatsapp al 616 83 87 83, indicant noms, cognoms, DNI i un telèfon de contacte.

Aquestes dades es traslladaran al CAP de Serraparera i els contactaran per notificar-li la franja assignada per a la vacunació. La quarta dosi de record contra la Covid-19 va dirigida a persones majors de 60 anys, dones embarassades i bé pacients amb malalties cròniques. Amb tot, l’objectiu és reduir la incidència de possibles casos de grip i covid en aquests grups de risc.

FOTO: Imatge d’una passada vacunació al Centre Cívic | Bellaterra TV