Un any més, comerciants i veïnat de Bellaterra es tornaran a reunir per fer un pica-pica i comentar l’any a la plaça del Pi. L’anomenada “Copeta” o “Copa del Comerç” se celebra des de fa 11 anys a Bellaterra i enguany la trobada serà el dimarts 20 de desembre a les 13 hores.

Tots els que doneu vida a la plaça del poble hi esteu convidats i el jurat format per Montse Roig, Pepa Rossell i Sandra Sánchez escollirà una persona representativa a la qual atorgar-li el “Premi Bellaterra 2022“.

L’objectiu de la Copa de Nadal, promoguda per Bellaterra Comerç, busca reunir als comerciants de Bellaterra per a generar cohesió social entre els comerços bellaterrencs i “fer poble” entre els negocis de Bellaterra. L’associació també aprofitarà per fer un petit vídeo de felicitació de les festes per a tots els bellaterrencs i bellaterrenques.

Aquí podeu veure les imatges de l’edició anterior

FOTO: Foto de família de l’any 2021 | Clàudia Mas