Aquest diumenge 18 de desembre se celebrarà La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio per la Salut Cardiovascular. Un gran esdeveniment solidari que mobilitzarà a tota la població catalana i Bellaterra no es quedarà indiferent.

I és que de la mà de la mà de 4 associacions tindrem teatre, música esport i salut, sempre amb finalitats solidàries. La primera cita serà la de Bellaterra Solidària que instal·larà una autocaravana medicalitzada a la plaça del Pi, amb l’objectiu de prendre la pressió i fer proves relacionades amb la salut cardiovascular a tots els bellaterrencs que s’hi acostin. Els encarregats de fer-ho seran veïns voluntaris del sector mèdic i també es podran fer donacions de roba o econòmiques que l’associació recollirà per donar a La Marató.

Els més esportistes hauran començat el Torneig de Pàdel Solidari organitzat pel Club Bellaterra a un preu d’inscripció de 15 euros per persona. El format de lliga serà de mínim 3 partits amb horari de 10 a 14 hores i les categories masculina, femenina i infantil. Els interessats ja us podeu inscriure a padel@club-bellaterra.com

Ja a les 18 hores, La Inestable de Bellaterra oferirà l’obra de teatre “Avui no sopem” al Centre Cívic de Bellaterra, amb text de Jordi Sánchez, Pep Anton Gómez i direcció de Josep Salomó. L’obra, que ja es va representar durant la passada Festa Major 2022, tindrà finalitats benèfiques.

Finalment, a les 19 hores, El Musical de Bellaterra oferirà el seu habitual “Concert de Nadal“. Serà a la Parròquia de la Santa Creu i hi esteu tots convidats.

Podeu veure més informació a:

Web del Club Bellaterra

Web de Bellaterra Solidària

Web de la Companyia de Teatre La Inestable

Web d’El Musical

Web de La Marató de TV3

FOTO PORTADA: Imatge gràfica de La Marató 2022