Una quarentena de veïns, amics i comerciants es van reunir per brindar pel nou any 2023 i comentar l’any 2022, a la plaça del Pi de Bellaterra el passat 20 de desembre del 2022. Ho van fer, com és habitual des de fa 11 anys, davant del local co-working Taller de Serveis i aquest any amb una sorpresa especial: l’actuació d’un grup musical que va animar la trobada després de l’aperitiu i l’entrega del Premi Bellaterra 2022.

Es tracta d’una trobada promoguda pel comerciant i propietari de Taller de Serveis, Jordi Tardós qui, des de fa més d’una dècada aplega als veïns i representants de comerços “per trobar-se encara que sigui un cop a l’any”. A més, aquest any s’ha volgut ampliar i la cita i s’ha convidat a representants d’entitats i amics i amigues en general “que donen vida a Bellaterra”.

Precisament i per sorpresa de tots, el jurat del Premi Bellaterra 2022 format per Montse Roig, Pepa Rosell i Sandra Sánchez va decidir atorgar el Premi Bellaterra 2022 a Jordi Tardós afirmant que “s’ho mereix després de tants anys convocant la copa”. Tardós va agraïr el premi i donar pas al grup format per l’agent d’assegurances Cristina Sánchez, la Paqui i el Diego que junts van interpretar amb diferents balls i disfresses cançons variades. El jurat de l’any vinent va quedar composat per Roser Casas, Tere Romero i Josep Maria Riba. Una forma de trobar-se divertida de trobar-se que va deixar imatges com aquestes:

FOTOS: Laia TR