Bellaterra va poder tornar a gaudir d’una Cavalcada de Reis amb música, foc, percusió, màgia, cotxes clàssics i xocolata calenta per a tothom. Ses Majestats van arribar a l’estació de Bellaterra com és habitual en un tren de FGC. Un cop a l’andana, els trencatrons d’El Musical van obrir el pas amb els seus tambors fins a l’escenari. Als costats, els nois i noies del Grup Escolta Bellaterra flanquejaven el camí amb torxes de foc. Abans, els Reis havien fet una visita als avis i àvies de la Residència CIM de Bellaterra i un cop dalt l’escenari van dedicar unes paraules a tots els infants presents. El president de l’EMD va entregar les claus a Ses Majestats i, després d’un concert dels infants d’El Musical, va començar la desfilada amb cotxes clàssics fins al centre cívic.

Això sí, amb parada a l’església obligada, ja que els Reis d’Orient van haver de fer l’ofrena al Nen Jesús. En acabar, Ses Majestats van tornar a pujar als cotxes clàssics i van arribar fins a l’EMD. on van poder rebre els infants personalment i recollir-los les cartes. A fora va haver-hi xocolata calenta per a tothom servida pels caps i quel·les del cau i animació infantil gentilesa de la Unió de Veïns. L’entrega de cartes va acabar a les 20.30 h i l’acte va estar dinamitzat pel comunicador bellaterrenc Gerard Sesé. ot l’esdeveniment va ser possible gràcies al Consell de Cultura de l’EMD, la companyia de teatre La Inestable, el Musical, el Grup Escolta Bellaterra, la Parròquia de la Santa Creu i la Unió de Veïns.

Teniu fotos de la Cavalcada i voleu que surtin al BellaterraDiari en paper? Envieu-nos-les a info@bellaterradiari.cat o per Whatsapp al 696 56 94 59

FOTOS: Grup Escolta Bellaterra