Sap greu que s’hagi arribat a aquesta ineficiència.


En el passat ple de l’EMD de Bellaterra, el president de l’EMD va anunciar la cínica proposta de tornar a revifar el conveni amb l’Ajuntament de Cerdanyola, quan en el seu dia va tenir l’oportunitat de signar un conveni que afavoria d’una manera significativa les atribucions de l’EMD i es va negar a signar-lo per intentar colar la proposta que l’EMD tingués atribucions plenes sobre l’abocador de Can Fatjó, quan sabia que això era inviable.


Estem acostumats, malauradament, a que totes les propostes que fa l’EMD al final no tenen sortida sabent, ell mateix, que són políticament inviables, i si no ho sap pitjor, perquè vol dir que no té la suficient capacitat per ostentar el càrrec.


Crec que no mereixem aquest cinisme per part d’un president que per molt que intento buscar coses positives per apaivagar tensions i enfrontaments, no li sé veure cap millora significativa per Bellaterra durant aquest 12 anys de regnat absolutista.


Prou Sr Andreu! Volem saba nova i algú que entengui que la política es allò que serveix per millorar els pobles, ciutats i la convivència entre veïns, i no pas per enfrontaments estèrils, i propostes que no tenen recorregut a no ser que siguin fetes intencionadament, per estratègia de poder!


Reconeixem el seu esforç, però el balanç és negatiu, i en política cal saber retirar-se a temps abans de que et facin fora.

Cordialment

Àlvar Roda