Aquest any la caminada popular nocturna Bellaterra-Montserrat organitzada pel Grup Escolta Bellaterra arribarà al 30è aniversari! És per aquest motiu que des del cau ja s’han posat en marxa per celebrar una “edició especial” el pròxim 13 de maig de 2023.

Una de les primeres coses que han fet és endegar un Concurs de Dibuix pel Cartell de “La Bellamontse 2023”. “Volem dibuixos cridaners i originals, desperteu la vostra imaginació!”, deien des del cau. Els dibuixos es podran entregar de forma digital fins el 18 de febrer i els únics requisits és que hi apareguin les paraules “30è aniversari, Bellaterra-Montserrat, 13-14 de maig 2023, Grup Escolta Bellaterra i 42 km”, que és la distància que recórre la caminada.

“Envieu-nos una foto del vostre dibuix per Instagram, amb bona llum i ben enfocada”, demanen. A partir de les imatges, els caps i quel·les seleccionaran el guanyador o guanyadora i li’n demanaran l’original per poder-lo imprimir i aplicar sobre samarretes, etc.

Cartells d’anys anteriors