Des de BellaterraDiari aquest últim dia de gener hem estrenat la nova secció “Agenda de Bellaterra“, un espai viu i virtual que us permetrà conèixer totes les activitats que es fan a Bellaterra al llarg de l’any. Des d’exposicions fins a xerrades, concerts, excursions, festivitats tradicionals o d’altres d’innovadores i que us sorprendran. Només aquest mes de febrer ja hi ha 12 activitats programades i es preveu que aquest any 2023 estigui farcit d’activitat.

Consulta totes les activitats programades i estigues al dia de tot el que es fa a prop teu. A més, si utilitzes algun servei de calendari virtual com Google Calendar, iCalendari, Calendari d’Outlook o similar, pots subscriure’t-hi i t’aniran apareixent tots els esdeveniments a mesura que els anem actualitzant.

Hi ha tres tipus de visualització: per llista, per dia i per mes. Fes-hi un cop d’ull ara i sempre que vulguis a bellaterradiari.cat/agenda o accedeix-hi des de la portada de la nostra pàgina web.

Si organitzeu qualsevol activitat també ens la podeu fer saber! Hi tenen cabuda tots els esdeveniments que tinguin relació amb Bellaterra. Només heu d’escriure’ns al correu info@bellaterradiari.cat o al recentment creat agenda@bellaterradiari.cat

Espais des d’on accedir a l’agenda des de la portada del web: