Després de la bona acollida que va tenir la celebració d’un Carnestoltes Familiar a Bellaterra l’any 2022, aquest any 2023 la iniciativa tornarà de la mà de la Unió de Veïns i la col·laboració de l’Associació de Veïns del Turó de Sant Pau, el Grup Escolta i El Musical.

I és que aquest any la festivitat tindrà rua i tot. La convocatòria serà dissabte 18 a les 11.30 hores (10.45 hores per qui vulgui participar a la rua i assajar). La trobada serà al Centre Cívic del Turó de Sant Pau i tothom hi està convidat. Des de l’organització, de fet, ja han fet una crida perquè tothom porti el seu instrument – el que sigui – i l’assaig el dirigiran professors de l’escola de música i conservatori El Musical, al centre cívic del Turó mateix.

A les 11.30 hores es començarà a desfilar amb acompanyament d’una batucada i a les 12 hores començarà la festa al Parc del Turó: taller de màscares, classes de zumba i una entrega de premis per les millors disfresses en categoria infantil, juvenil, adults i grupal.

Una festa que va ser organitzada per primer cop l’any passat, però que ara ja agafa embranzida i busca passar un matí divertit a la vegada que ser un punt de trobada per tots els veïns. Des de l’associació us conviden a assistir-hi, amb disfressa o sense, però sempre “a passar-ho bé”.

FOTO: Imatge de l’any passat on la celebració es va fer a la Font de la Bonaigua | Cedida