TEXT: Unió de Veïns

Des de la Unió de Veïns treballem per millorar el nostre poble i això passa indubtablement per canalitzar els esforços de l’associació en allò que preocupa als nostres socis i veïns en general.

Per això hem preparat una petita enquesta on podreu expressar les vostres inquietuds. La participació és anònima  i les opinions seran confidencials en el marc de la Unió de Veïns de Bellaterra. Tot i que en l’enquesta figura com a camp obligatori la indicació del correu electrònic, podeu obviar aquest pas escrivint “0@0.com”. Qualsevol altre dubte, us atendrem per correu electrònic a gestora@unioveinsbellaterra.cat.

Donada la bona acollida que està tenint l’enquesta entre el veïnat, el període de recollida de respostes l’ampliarem fins el 15 de febrer, per donar la possibilitat d’opinar a tots els veïns que així ho desitgin.

Un cop finalitzat aquest període difondrem els resultats de l’enquesta amb la major celeritat possible, acompanyat del seu pla d’acció, amb l’objectiu d’aconseguir millores per al nostre poble. 

Participa aquí a l’enquesta