El Club Bellaterra Associació seguirà ocupant les Instal·lacions d’El Club Bellaterra de forma gratuïta i sense perill que l’actual propietari, Building Center, interposi una demanda com va fer en el passat. De fet, la societat filial de CaixaBank és propietària de l’immoble des de 2019 i ara ha resolt la plena possessió de les instal·lacions i signat un nou contracte.

Es tracta d’un Contracte de Comodat que suposa, pel Club Bellaterra, el dret a seguir ocupant l’espai actual de forma gratuita. De fet, la primera intenció de la companyia era vendre l’immoble i fer fora els seus ocupants. Tot i així, el jutjat de Cerdanyola va pronunciar-se a favor dels actuals gestors d’El Club Bellaterra el maig del 2022.

Després de diversos mesos de negociacions, ara ambdues parts han arribat a un acord mitjançant aquesta figura de contracte. Una fita que la Junta Directiva del Club Bellaterra valora com a molt positiva. El contracte tindrà una durada de 3 anys prorrogables tàcitament per períodes anuals. Això sí, també s’ha acordat una cessió ordenada de l’activitat en el cas que els propietaris trobessin un comprador que explotés directa o indirectament l’activitat.

“Creiem que, donada la posició de força relativa del Club en la negociació, hem aconseguit un bon pacte, que juntament amb la darrera restructuració de deute bancari, permetrà encarar el futur d’El Club amb optimisme”, deien.

La signatura va tenir lloc el passat dimarts dia 7 de febrer i encara els quedarà pendent resoldre l’encaix del bar i els locals de la part de darrera, ocupats per l’EMD i la Unió de Veïns. El Club Bellaterra, la primera i única instal·lació esportiva de Bellaterra, es va fundar l’any 1934 pels estiuejants de la zona i l’any que ve arribarà als 90 anys.

L’actual president d’El Club Bellaterra, Jordi Fau, en el moment de la signatura del contracte

FOTO PORTADA: La Junta Directiva d’El Club Bellaterra amb el Director de Building Center. D’esquerra a dreta, Jordi Armengol, Aureli Mas, Jesús Huarte (Building Center) , Jordi Fau i Carlos Rio