El nou partit polític que concorrerà a les eleccions de maig, Bellaterra Endavant! (BE!), va presentar-se en societat durant el darrer cap de setmana. “Ha arribat el dia! Sortim de casa, de la pantalla i dels grups de Telegram per esperar-vos a la plaça del Pi!”, deien des del seu recent estrenat compte de Twitter i Instagram.

Dues jornades festives – la de divendres i dissabte – durant les quals tots els bellaterrencs van poder dipositar el seu desig per Bellaterra en una urna gegant, situada sobre un cotxe 100 % elèctric. Tota una declaració d’intencions del nou partit que aposta clarament per la preservació de la natura i la reducció d´emissions de carboni. Entre música i converses, els bellaterrencs van poder parlar amb tots els membres de l’executiva i en especial amb el que serà el seu candidat a presidir l’EMD de Bellaterra, Josep Maria Riba – expresident de la Unió de Veïns.


Les dues jornades van aplegar unes 300 persones i ara l’executiva del nou partit estudiarà, classificarà i donarà a conèixer tots els desitjos a través de les xarxes socials. Entre els assistents s’hi van comptar infants, joves i grans que, entre altres, reclamaven un espai on desenvolupar les seves aficions esportives o persones d’edat avançada que també volien un espai, però lliure d’obstacles per poder caminar.

A continuació podeu veure un vídeo de com va anar i diferents imatges:



FOTOS: Imatges de les dues jornades de presentació del partit Bellaterra Endavant!, amb Josep Maria Riba, expresident de la Unió de Veïns al capdavant | Laia TR