De la mà de l’associació cultural Fòrum Bellaterra, el pròxim dimecres 8 de març se celebrarà per primera vegada a Bellaterra el Dia Internacional de la Dona. La proposta serà una marxa des de la plaça del Pi fins a la plaça Joan Maragall on es faran diverses intervencions amb l’objectiu de reivindicar el paper transversal i imprescindible de la dona dins la societat.

El punt de trobada serà a les 18.30 h a la plaça del Pi i des d’allà dones i homes recorreran l’avinguda Joan Fàbregas fins arribar a la plaça Joan Maragall. Serà aquí, davant del centre cívic, on Chus Cornellana, la presidenta del Fòrum Bellaterra, dirigirà unes paraules a tots i totes les assistents. Tot seguit, la veïna Gemma Subirà recitarà un poema per cloure l’acte.

Un cop finalitzats els parlaments, tots els presents estaran convidats a un aperitiu a càrrec de l’EMD de Bellaterra. El convit es farà a l’interior del Centre Cívic de Bellaterra.

Finalment, cal destacar que els organitzadors del primer 8-M bellaterrenc, el Fòrum, han remarcat que l’acte estarà obert a tot el poble de Bellaterra. És a dir, tothom qui vulgui podrà assistir i participar en qualsevol dels actes.

Cartell de la jornada del 8-M