La Unió de Veïns de Bellaterra farà públics els resultats de la consulta que es va fer al veïnat el pròxim dilluns 13 de març a les 19.30h al Centre Cívic de Bellaterra. L’enquesta creada per l’entitat es va idear amb l’objectiu de recollir les preocupacions i opinions dels bellaterrencs per així focalitzar esforços i convertir en millores reals les seves demandes.

La consulta per conèixer i avaluar l’opinió dels veïns sobre els serveis i l’espai públic es va distribuir a principis del mes de febrer, però donat l’èxit de participació, es va decidir allargar el termini. Ara, un cop avaluats els resultats, es donaran a conèixer i, a més, anirà acompanyat d’un pla d’acció que té la funció de transformar les demandes del veïnat en avenços tangibles, sent aquesta última una de les principals missions de l’entitat impulsora de la iniciativa.

L’UvB també ha avançat que aquesta consulta es podrà comparar amb l’estudi qualitatiu dut a terme per la mateixa associació el 2015. Ara fa vuit anys, sota la presidència de Josep Mª Riba, es van voler recollir els punts forts i febles de la comunitat bellaterrenca per actuar en conseqüència.

Amb les dades de l’enquesta del 2023 es podrà comprovar com han evolucionat els indicadors des del 2015; si es reafirmen tendències, o, si, per contra, s’ha millorat o empitjorat en aspectes més específics.

Així doncs, la Unió de Veïns de Bellaterra convida a tots els socis i veïnat a la presentació d’aquest nou estudi i del seu respectiu pla d’acció a l’acte que se celebrarà el pròxim dilluns 13 de març a les 19.30h a la sala gran del Centre Cívic de Bellaterra.

FOTO PORTADA: Una imatge d’un carrer de Bellaterra | Pau Quintana