Apreciats,

El motiu d’aquest comunicat és el d’informar-vos de dos robatoris que malauradament hem patit en dos dies consecutius i que us passo a detallar tot seguit:

El passat dia 27 de març em van robar un patinet elèctric el qual es trobava estacionat dins del meu jardí, donat el perill o el risc d’explosió que aquests tipus de vehicles sembla que tenen, fa temps vaig decidir deixar-lo fora del meu garatge per precaució, doncs bé, algú va saltar el mur de la finca i a les fosques se’l va enduu.

El dia següent en vam comprar un altre i el vam deixar estacionat en el lloc “Bicitancat” de la Plaça del Pi de Bellaterra, doncs al vespre, el van robar també.

Dit això, m’agradaria fer difusió d’aquesta malaurada notícia, sobretot per alertar al veïnat. Personalment considero que l’espai “Bicitancat” no dona la seguretat que alguns van prometre alhora d’instal·lar-lo, sobretot perquè la porta d’accés es trobava forçada, no hi ha càmeres de vigilància ni a dins de l’habitacle ni a fora de manera que es tinguessin imatges de l’accés. Diuen que per accedir-hi prèviament has d’estar registrat, però un es registra de manera gratuïta i per tant, no hi ha cap tipus de control per saber qui ha entrat i quan ho ha fet. Desconec qui té la responsabilitat d’aquest espai, l’EMD? l’Ajuntament de Cerdanyola, organisme que tant cuida al residents de Bellaterra? o potser la responsabilitat es de FGC?, ja ho esbrinaré.

Cada dia es coneixen casos d’intrusisme en cases de Bellaterra, ahir des del Turó de Sant Pau, em comentaven de l’existència de persones d’ètnia gitana que transiten pels carrers i que, ja se sap segur, que estan ocupant habitatges de la zona.

Hem de posar fil a l’agulla per reconstruir una Bellaterra digne dels seus residents.

Us agrairia que féssiu possible la difusió del meu cas pel mitjans que considereu oportuns.

Daniel Samper

El bicitancat de l’estació