Tots sabem que quan arriba una campanya electoral i bàsicament dirigit als que no segueixen la política en detall i que es decideixen per paràmetres molt subjectius a última hora, un dels factors més importants de la propaganda electoralista és l’aspecte visual, és a dir ELS PÒSTERS.


Tots els partits s’afanen a fer els pòsters millors i més atractius buscant la millor ubicació. Només els diners que costa aquesta campanya visual és el factor que limita a molts partits polítics d’economia escassa per no dir nul·la.


Doncs bé, aquí tenim el president de l’EMD, Sr. Ramon Andreu, que a l’empara del que la llei li permet, amb diner públic i per anunciar la seva presència a la TV Sant Cugat, ens ha inundat des de fa setmanes amb la seva figura als tòtems, pel goig de tots els que circulem per Bellaterra que som tots.


Posem en dubte l’ètica de la mesura, no la legalitat, encara que entenem que després de 12 anys de promeses incomplertes, el seu poder de seducció política està per sota de mínims i necessita acudir a estratègies com aquesta.


Senyor president, segueixo pensant, tal com li vaig expressar a l’últim Ple, que els veïns de Bellaterra no són tan innocents ni es deixaran seduir tan fàcilment com vostè es pensa.


La resposta, el 28 de maig.


Jordi Macarulla, veí de Bellaterra i president de Bellaterra Endavant!