A partir d’aquesta setmana ja es pot consultar el cens electoral al portal web municipal de l’Ajuntament de Cerdanyola. El període de reclamacions serà fins al dilluns 17 d’abril inclòs. Només els dies laborables del període estipulat, per tant, els dies 11, 12, 13, 14 i 17 d’abril.

A partir d’ahir s’exposa al públic, a l’OAC i al portal web municipal de l’Ajuntament, el cens electoral per a les eleccions municipals del 28 de maig.

La consulta es pot fer telemàticament a través del portal web municipal o també a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) demanant cita prèvia

Les reclamacions s’han de presentar presencialment a l’OAC fins el 17 d’abril, des de les 8.30 fins a les 14.30 hores, també sol·licitant cita previa per tal de fer el tràmit. Només els dies laborables del període estipulat, per tant, els dies 11, 12, 13, 14 i 17 d’abril.

 El cens que s’exposa és vàlid per a les eleccions del pròxim mes de maig i es va tancar el 31 de gener d’aquest any.

FOTO: Consulta del cens segons taula a l’EMD de Bellaterra en unes eleccions anteriors