NOTA: Aquest és el text que el govern de l’EMD de Bellaterra va impedir de publicar al vocal no-adscrit Jordi Macarulla a la revista institucional EMD informa el mes d’abril 2023.

Amb aquest últim escrit abans de les eleccions del 28 de maig de 2023 voldria fer les següents tres reflexions.

1-TRES LEGISLATURES. CAL UNA QUARTA? Ens sembla coherent que el mateix president repeteixi mandat tres legislatures i que es presenti a una quarta? Per salut democràtica, nosaltres diem que NO. Estem satisfets del que s’ha fet en 12 anys a Bellaterra? Què s’ha fet i en què s’han gastat els més de 10 milions d’euros que han entrat a l’EMD en aquests 12 anys?

2- VENDRE FUM. Forma part d’una campanya electoral oferir temes atractius a la ciutadania, sempre i quan no siguin promeses buides, que no depenguin de la bona gestió d’un mateix, sinó de la decisió dels altres. Veiem pilones, càmeres, segregació, consultori mèdic, agents cívics, deixalles i tantes promeses incomplertes “per culpa dels altres”. Ja veurem si hi afegim el tema “Bellaterra és Sant Cugat”. Això sí, si surt bé, el president Sr. Ramon Andreu serà l’heroi i, si no surt bé, els altres els malèfics. Quina forma més estranya d’assumir la responsabilitat del càrrec.

3-NOU CONVENI. Un dia el poble de Bellaterra demanarà responsabilitats de per què en 12 anys no s’ha millorat en cap punt l’exigu conveni amb Cerdanyola i perquè l’any 2018 es va refusar un projecte de Nou Conveni que ens oferia totes les competències possibles i un finançament just que s’apropava als 2 milions d’euros. El responsable d’acabar amb les esperances de tenir una millor Bellaterra pel futur, el president Sr. Ramon Andreu.

Esperem que tot això no passi més.


Jordi Macarulla. Vocal no adscrit de l’EMD de Bellaterra i president de Bellaterra Endavant!