El segon ple de l’EMD de Bellaterra d’aquest any s’ha aplaçat al 24 d’abril a les 21 hores. El motiu, segons afirmen des de l’EMD, la falta de documentació relacionada amb el punt 8. Celebrat de manera ordinària cada tres mesos, Ramon Andreu presidirà l’última sessió de la present legislatura, ja que el pròxim 28 de maig són les eleccions municipals.

El reunió s’obrirà amb l’aprovació de l’acta de l’últim ple i, a continuació, s’informarà sobre els Decrets de Presidència del primer trimestre de l’any. Tot seguit, es donarà compte d’una denúncia interposada contra l’Ajuntament de Cerdanyola per uns diners que suposadament deuria des de l’any 2013.

Després d’això, s’informarà sobre l’execució pressupostària del primer trimestre del 2023 i sobre el pagament mig a proveïdors del mateix període. A continuació, s’aprovarà el Compte de Recaptació de 2022 i es donarà compte del Decret de Presidència de la liquidació del pressupost del mateix any. Tot seguit, es tractarà l’acord de requeriment de finançament de les competències reconegudes per llei a les EMDS, on s’inclouen la poda, l’enlluament i la neteja viària, que fins ara són aspectes que controla l’Ajuntament de Cerdanyola.

Finalment, el ple es tancarà amb la contestació dels precs i les preguntes de la ciutadania. Els veïns de Bellaterra, segons marca la llei, poden presentar les seves qüestions a l’adreça info@emdbellaterra.cat  fins al diumenge 16 d’abril a les 20 h. El ple, que se celebra de manera presencial el dilluns vinent a les 20 h, també es podrà seguir telemàticament connectant-se al Facebook de l’EMD.

Font de la fotografia de portada: Pau Quintana