Dissabte 15 d’abril al migdia vàrem celebrar una trobada d’afiliats i simpatitzants de BellaterraEndavant! al Restaurant UMAMI de Bellaterra.

L’objectiu era fer pinya davant la fase final de la carrera electoral i captar fons econòmics per a la mateixa. Tot gaudint d’un bon menú, amb la paella com a protagonista, es van aconseguir ambdós objectius i es va fer confiança a l’equip gestor i a tots els candidats que formaran part de la Llista Electoral del partit.

Va destacar el fet que els partits de Junts i Convergents hagin decidit no presentar presidenciable a Bellaterra i donar suport al de BE!,  Josep Maria Riba. 

En el discurs del presidenciable Josep Maria Riba, es va agrair aquest suport i  es va demanar a tots els afiliats i simpatitzants que facin d’ambaixadors del missatge de necessitat de Canvi que promou BellaterraEndavant!.

En definitiva, la trobada va suposar una bona dosi de múscul i energia pel partit de cara a la recta final de la campanya electoral.