Hola.

Vaig escriure en aquest mitjà el febrer del 2017, és a dir que no sóc persona que exposi la meva opinió gaire sovint, però sí que llegeixo la dels altres.

Malauradament des del 2017 – en la meva opinió – poc a canviat a Bellaterra, per no dir res. Si miro el text que vaig escriure ara fa 6 anys, seguim tenint el mateixos problemes excepte per alguns canvis cosmètics que s’han produït.

No vull robar-vos gaire estona per fer palesa la meva opinió a risc que per donar-la em portin als Tribunals com sembla que és costum d’alguns de l’EMD…

Crec que portem massa anys d’immobilisme i un sector del poble sembla acostumat a això. Per sort tenim una nova agrupació que crec farà un bon paper i que no utilitza el nom de Bellaterra per demostrar que són els que més se l’estimen.  Ells són persones que han demostrat any rere any la seva valia, empatia, dedicació i humanitat per defensar els nostres interessos.

Com de costum i ja que això es una opinió personal, no penso contestar a ningú que segur tindrà la seva opinió molt respectable i vàlida.

Salut,

Joaquín A. Rojo Ara (Veí de Bellaterra)