Junts no presentarà candidat a la presidència de l‘EMD de Bellaterra, però sí que donarà suport a Bellaterra Endavant. A canvi, la nova formació encapçalada per Josep Maria Riba participarà a l’acte que celebrarà Junts el dimecres 26 d’abril a les 18 hores al Centre Cívic de Bellaterra, amb el candidat a alcalde de Barcelona, Xavier Trias, com a cap de cartell.

Arran de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig, Junts ha decidit no presentar candidatura a la presidència de l’EMD de Bellaterra, ja que han optat per donar suport a Bellaterra Endavant!. Aquesta decisió es deu al fet que Junts va repassar els punts bàsics de la formació encapçalada per Josep Maria Riba i, segons afirmen, “no van trobar diferències significatives en el seu programa”.

A la sessió, hi parlarà Xavier Trias, també exalcalde de Barcelona (2011-2015) i exconseller de Salut i Presidència durant els governs de Jordi Pujol, a més de Joan Sánchez, candidat a l’Ajuntament de Cerdanyola, i l’exalcalde Toni Morral.

Finalment, des de la nova formació afirmen que si aconsegueixen el suport d’un altre partit, seguiran una fórmula similar.

Font de la imatge de portada: Laia Tardós // Font del cartell: Junts