El Musical uneix aquest cap de setmana música i naturalesa. El pròxim dissabte 6 de maig a les 17 hores se celebrarà a la Font de la Bonaigua un concert de Fiddle (de violí) obert a tothom i d’entrada lliure. Tocaran els alumnes del conservatori, juntament amb l’Oriol Suña, el pioner del violí jazz a Catalunya.

Els bellaterrencs tindran l’oportunitat de gaudir d’un concert d’exhibició de Fiddle, emmarcat dins un cap de setmana intensiu de pràctica de violí pels alumnes d’El Musical. Se celebrarà a la Font de la Bonaigua i els intèrprets seran els estudiants del conservatori, juntament amb l’Oriol Suña que, a més de ser un dels precursors del jazz violí a Catalunya, també és col·laborador habitual d’El Musical i el suggeridor de la fusió natura-música.

El cap de setmana intensiu de pràctica de violí es conclourà a El Musical amb un concert final dels alumnes del curs, Montse Ciurans i Ingrid Jansen, una de les mestres de violí Suzuki amb més projecció de l’actualitat, amb una visió molt amplia de la pedagogia de l’instrument. Serà el 7 de maig a les 13 hores.

Ambdós concerts, tant el de dia 6 de maig a les 17 hores a la Font de la Bonagiua, com el de dia següent a El Musical, són d’entrada totalment lliure i estan organitzats per El Musical.

Cartell dels concerts del cap de setmana. Font: El Musical

Imatge de portada: Pau Quintana