La sala d’exposicions de l’EMD acollirà, avui 5 de maig, la inauguració de dues exposicions, una del Taller de Pintura i l’altra del fotògraf i pintor bellaterrenc Joan Vila-Puig, a les 20 hores. Aquestes s’emmarquen dins el tercer cicle de “Bellaterra d’artistes” i s’allargarà fins al juny.

La primera de les exposicions serà la de les obres dels alumnes del taller de pintura organitzat per l’EMD. Sota el nom “Bellaterra, Terra-vella”, seran els encarregats d’obrir l’exposició amb una mostra col·lectiva, “Bellaterra 2023”. A més a més, cada un dels participants ha elegit una obra pròpia feta al taller perquè sigui exposada.

D’altra banda, també s’inaugurarà l’exposició “Ahir i avui pels paisatges de Vila-Puig”, un homenatge al pintor Joan Vila-Puig cedit per l’Ajuntament de Sant Quirze. Les obres exposades són una reinterpretació artística dels paisatges del pintor santquirzenc transformats al llarg del temps. Per “actualitzar-les” a les tècniques més modernes, s’han utilitzat pinzells digitals de la fotografia.

Aquestes exposicions organitzades per l’EMD s’inauguren avui, 5 de maig, a les 20 hores acompanyades d’un pica-pica a la sala d’exposicions del Centre Cívic. Romandran obertes fins al juny, quan s’acaba el tercer cicle de “Bellaterra d’artistes”

Font de la imatge: Una inauguració anterior / Bellaterra TV