Abril ja ha arribat al seu fi i arriba una nova edició del BellaterraDiari en paper amb una recopilació dels temes més importants del mes. Com ja sabeu, el rebreu a les vostres cases o també el podreu consultar al comerç local de Bellaterra.

L’edició nombre 54 està marcada per les eleccions municipals del proper 28 de maig: ja es saben tant els candidats a la presidència de l’EMD com els alcaldables a Cerdanyola. Ja quasi endintasat-nos en la campanya electoral, el BellaterraDiari d’abril recull qui serà el candidat per Esquerra Republicana a l’EMD, la visita de l’alcaldable de Barcelona per Junts, Xavier Trias, i també la del conseller d’Interior de la Generalitat, Joan Ignasi Elena. A més a més, també s’inclou una entrevista a l’exalcalde de Cerdanyola, Carles Escolà (2015-2019).

No tot són eleccions; a l’edició també es parla de Sant Jordi i del ple extraordinari del 25 d’abril. Tot seguit, també hi podreu trobar l’entrevista a la Marta Corcoy, experta en transparència de les administracions i les opinions de Jordi Macarulla – president del nou partit Bellaterra Endavant! – i de Àngel Vázquez – candidat de PSC a l’EMD -, juntament amb textos del veïnat.

Podeu consultar l’edició en paper del BellaterraDiari d’aquest mes a continuació o clicant en aquest enllaç.