El 2023 és un any especial pel Grup Escolta de Bellaterra, aquest cap de setmana se celebrarà la 30a edició de la caminada popular nocturna Bellaterra-Montserrat. Coneguda popularment com a “Bellamontse”, l’expedició es farà de dissabte 13 a diumenge 14 de maig. Començarà a les 20 hores del mateix dissabte, moment en què s’iniciarà la caminada des de la plaça del Pi. Les inscripcions ja estan obertes aquí.

La “Bellamontse” arribarà aquest any al seu 30è aniversari, després d’haver aturat dos anys per la Covid i haver retornat el 2022. L’excursió entre Bellaterra i Montserrat, que són 42 km a peu fets de nit i amb diversos avituallaments al llarg del camí per agafar forces, va néixer de la mà del Grup Escolta de Bellaterra el 1993 i ho volen celebrar d’una manera especial. A principis d’any van fer un concurs per elegir el cartell d’aquesta edició i han preparat merxandatge especial.

A més a més, per amenitzar la prèvia a la sortida del pròxim 13 de maig, estaran des de les 18 hores al davant el Centre Cívic de Bellaterra fent tallers, activitats i racons. Alhora, també estarà oberta la inscripció per tothom.

Així doncs, a les 20 hores de dissabte es partirà de Bellaterra per iniciar la caminada i s’espera arribar Montserrat ja a l’alba, amb la sortida del sol, diumenge al matí.

Veieu a continuació imatges de la Bellamontse al llarg del temps. Fotografies: Grup Escolta Bellaterra