Jorge Sans i Castellví, fundador de Gent per Bellaterra i administrador de la revista TotBellaterra, ha avançat l’edició del mes, per tal de publicar varies falsedats amb la finalitat d’esgarrapar uns quants vots i tractant als bellaterrencs d’ignorants. Insinua que en Toni Morral, exalcalde, exdiputat i actual delegat de la Generalitat, és l’instigador de l’abocador de Can Fatjó i el Vial Interpolar. Ja ha trobat un enemic que en Quixot diria que són molins. Per altre cantó i gràcies al Club, els bellaterrencs tenen uns serveis més que dignes. Us imagineu una Bellaterra sense el Condis? Sense el Banc Sabadell? Sense la resta de comerços? Doncs tampoc els hi sembla bé. El Club ha fet poble i no obté el seu suport.

I tot per ocultar la pèssima gestió de com ara:

  • Consultori mèdic: no aconseguit i amb molts diners públics perduts. Per tant, FIASCO
  • Pàrquing a l’estació: més diners públics perduts. Per tant, FIASCO
  • Pilones a Terranova: inoperatives i més diners públics perduts. Per tant, FIASCO
  • Seguretat i Agents Cívics: un desgavell i més diners públics perduts. Per tant, FIASCO
  • Abocador: sense omplir i més diners públics perduts. Per tant, FIASCO
  • Càmeres per tota Bellaterra: inutilitzades i més diners de tots perduts. Per tant, FIASCO
  • Escombraries i brutícia: encara més diners malgastats. Per tant, FIASCO
  • I una llarga i repetitiva llista…

Això si, venen fum per anar a Sant Cugat. Quan, en aquests 5 anys de campanya, ningú del consistori santcugatenc, s’ha manifestat a favor i fins i tot el cap de campanya i exvocal Miguel Vázquez, està inoperatiu i amagat. A més, amb els diners de tots, hem pagat ara una factura de 18.000 € a TV Sant Cugat per fer promoció del partit de govern. 

En fi, que cadascú tregui les seves pròpies conclusions. El TotBellaterra vulnera una norma bàsica del periodisme, la professionalitat i la convivència: no signa mai els textos publicats. Encara no entenc com la gent pot donar-li credibilitat. Per tant, jo que només sóc un veí, avui faré el mateix. Aquest article és ANÒNIM. 

FOTO DE PORTADA: Ramon Andreu, president de l’EMD de Bellaterra i Jorge Sans fundador del partit