Bellaterra Endavant!, el nou partit polític veïnal de Bellaterra ha guanyat les eleccions municipals de maig del 2023 a l’urna de partits. A les 20 hores, els membres de les meses han tancat les urnes i s’ha iniciat el recompte després de que fins a 1.402 bellaterrencs passessin tant pel Centre Cívic Joan Maragall com pel del Turó de Sant Pau durant la jornada d’avui.

Amb fins a 6 partits, aquestes han estat els comicis a l’EMD més disputades fins el moment. Per tant, el ple de la Junta de Veïns i Veïnes de l’EMD de Bellaterra quedaria distribuït amb 5 vocals de Bellaterra Endavant!, 2 vocals de Gent per Bellaterra i 1 vocal d’Esquerra Republicana, del total de 8 cadires que hi ha al ple bellaterrenc.

Pel que fa a l’urna de presidència el guanyador ha estat Josep Maria Riba (BÉ!) amb el 58% dels vots dels electors, 817 concretament, el resultat més elevat recollit fins ara a Bellaterra des que existeix l’EMD. Troba tots els detalls aquí.