L’últim ple del mandat es va celebrar ahir, dia 14 de juny, a l’EMD de Bellaterra. Una sessió que va ser curta i amb bones paraules d’agraïment per part de tots els representants polítics.

Com a comiat, el vocal no-adscrit Jordi Macarulla, i futur vocal de Bellaterra Endavant!, va voler “agraïr a tot el poble que ha seguit els nostres debats” i subratllar que “malgrat hem tingut les nostres diferències, ha estat una legislatura amb un tracte molt correcte i això s’ha de reconèixer: tothom ha fet el que ha pogut per Bellaterra, malgrat tenir diferents punts de vista”.

Laura Batalla, des d’ERC, també va agraïr a tothom la feina feta: “abans de res som persones, som veïns i el més important és que hem de seguir col·laborant entre nosaltres”, deia.

Finalment, va ser l’encara president de l’EMD de Bellaterra i representant de Gent per Bellaterra, Ramon Andreu, qui va tancar la sessió de la qual n’ha ostentat la presidència durant els darrers 12 anys: “Tot el que hem fet ha estat pensant en el bé de Bellaterra, un pensament que és el que ens uneix a tots, malgrat ens separin d’altres coses”. Andreu va agraïr “el to i la predisposició “de tots els membres del plenari i la sessió es va tancar amb uns aplaudiments.

El proper acte serà el de Constitució del Nou Govern de Bellaterra, el dissabte 17 de juny a les 19 hores a l’EMD.

Podeu veure el vídeo sencer aquí

FOTO: Aplaudiments en l’últim ple de la legislatura | Captura Facebook EMD