Si el passat BellaterraDiari ens preparàvem per a les eleccions municipals, a l’edició de juny tenim nou president: Josep Maria Riba. Podreu llegir la crònica de l’acte d’investidura del nou EMD de Bellaterra i també consultar els resultats de les eleccions en què Bellaterra Endavant!, liderada per Josep Maria Riba, va arrasar, desbancant així a Gent per Bellaterra que feia 12 anys que estava al capdavant de la institució.

En la mateixa línia, podreu llegir les opinions de dos alcaldables a les passades eleccions: la de l’Àngel Vázquez (PSC) i la del Quim Oltra (ERC). Finalment, també parlem de la celebració de l’últim ple de la passada legislatura i del nou bus elèctric que connecta Bellaterra amb el Parc de l’Alba.

Podreu gaudir del BellaterraDiari en paper de juny a les vostres bústies, als comerços del poble i al nostre web!

Font imatge de portada: Laia Tardós