Els Mossos d’Esquadra de Cerdanyola van detenir el passat 22 de juny un conductor que durant tres mesos havia adoptat conductes temeràries al volant als túnels de Vallvidrera. El conductor en qüestió s’havia saltat els peatges, apropant-se al vehicle davanter, i havia dut a terme avançaments temeraris dins els túnels.

Feia tres mesos que cometia aquestes infraccions, però no va ser fins al passat 20 de juny quan un usuari es va posar en contacte amb l’empresa d’explotació del túnel que van iniciar un operatiu per enxampar-lo.

Va ser gràcies a les càmeres de vigilància que tenia aquesta empresa a l’interior que van poder identificar a la perfecció les infraccions: se saltava els peatges arrambant-se al cotxe de davant i feia avançaments temeraris per un carril central tancat a la circulació. Només en el mes de juny ho havia fet una desena de vegades, normalment entre les 6 i les 7 del matí.

Així doncs, el 22 de juny el sector de trànsit dels Mossos d’Esquadra de Cerdanyola del Vallès, en coordinació amb els serveis de manteniment de i control de l’autopista, van posar en funcionament un dispositiu per detenir-lo. Al voltant de les 7 del matí el van detectar en tornar-se a saltar un peatge amb el mateix procediment.

Finalment, a la sortida dels túnels de Vallvidrera el van identificar i li van notificar les infraccions que havia comès: el no manteniment de la distància de seguretat, el no pagament del peatge i conducció temerària.