Amb l’objectiu d’aconseguir un envelliment actiu i millorar la qualitat de vida de les persones de més de 60 anys, l’Ajuntament de Cerdanyola ha llençat un programa d’activitats estivals per la gent gran de la ciutat. Es durà a terme entre el 3 i el 28 de juliol i l’accés serà lliure i gratuït.

La regidoria de gent gran de l’Ajuntament ha vetllat per una millora de la visió social i de la qualitat de vida de la gent gran. És per això que han considerat clau l’envelliment actiu, l’autonomia i l’apoderament dels majors de 60 per la seva política local. Ara, a les portes de l’estiu, han elaborat tot un programa d’activitats.

Entre el 3 i el 28 de juliol, amb una participació flexible d’acord amb l’època estival, la gent gran podrà inscriure’s lliurement, sense reserva prèvia i de manera totalment gratuïta a activitats “totalment diferents” a les que porten fent la resta de l’any.

Jocs de taula, jocs per desenvolupar capacitats cognitives, escape rooms, balls clàssics i folklòrics, dansa hindú, meditació, eines digitals, cinema a la fresca, microgimnàstica o conferències sobre el benestar… Aquests són alguns exemples de les activitats que proposa l’Ajuntament de Cerdanyola per aquest estiu. Si voleu saber-ne la programació completa, la podeu consultar a continuació.