L’exalcalde de Cerdanyola i impulsor de l’EMD de Bellaterra, Toni Morral, forma part de la candidatura de Junts al Senat en les eleccions generals del pròxim 23 de juliol. Morral és el número 3 de la llista per Barcelona per entrar a la cambra alta.

Toni Morral va ser alcalde de Cerdanyola entre 2003 i 2009 amb ICV, període en què es va gestar la creació de l’Entitat Municipal Descentralitzada de Bellaterra. El maig de 2014 va ser elegit secretari de l’Assemblea Nacional Catalana, i l’any 2017 es va implicar en l’impuls de la llista unitària a les eleccions al Parlament de Catalunya, en les quals va ocupar la posició 18 de Junts per Catalunya a la llista per Barcelona. L’any 2018 va accedir al Parlament després que Joaquim Forn renunciés a la seva acta. També forma part del Consell per la República, així com de la Crida Nacional per la República fins al 2020.

Notícia de TOT Cerdanyola

Fotografia| Aina Sanllehí Galera