Les places d’estacionament de zona taronja estaran disponibles sense haver de fer servir l’app Parkunload entre l’1 i el 31 d’agost, ambdós inclosos. No hi haurà regulació ni control horari digital de les places d’aparcament i el personal que s’encarrega de vigilar-lo també estarà de vacances.

Normalment, aquest tipus d’estacionament no té cap cost per a l’usuari i la seva única limitació és temporal: durant la resta de l’any, només s’hi pot aparcar durant un màxim de 90 minuts de forma gratuïta, de dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 16 a 20 h i dissabte de 9 a 14 h (excepte festius). Fora d’aquests dies i franges horàries, l’estacionament en aquestes places és completament lliure. L’objectiu principal de la zona d’aparcament taronja és afavorir la rotació de vehicles en espais que tenen un ús molt intensiu.

Serà a partir de l’1 de setembre quan la zona taronja tornarà a estar activa i, per tant, serà necessari fer ús de l’aplicació Parkunload per estacionar el vehicle en les zones delimitades per aquesta restricció.

Fotografia I Ajuntament de Cerdanyola